neděle 1. ledna 2012

Den 106 - 107 "Nový rok"

Jestli platí, jak na Nový rok, tak po celý rok, asi se odtud domů nedostanu. Novoroční procházku po pláži  jsem si prostě nemohla nechat ujít:


Ale abych zachránila Mišku Trochovou, která chudák na Nový rok tři hodiny máchala prádlo, tak řeknu, že je to bláznivé pořekadlo :) Pravděpodobně tím zachráním i všechny ty, co se ráno probudili s opičkou.

Tady žádná zvířátka naštěstí nestrašila. Silvestr byl poklidný, strávila jsem ho s kolegyní z práce, která by jinak byla sama. A bolehlavem. Ale i přesto to byl večer srandovní, s dobrým jídlem a brambůrkama. Mňam, málem bych zapomněla, jak jsou ty potvory dobrý. Nechyběl ani ohňostroj na pláži, která byla narvaná k prasknutí:


Asi jsme ho neměli tak parádní jako Lucka v Sydney, ale i tak bylo na co se dívat. Ten večer už byl navíc asi třetí, co jsme tu viděly :) Nejdřív kolem deváté byl takový menší rodinný - hlavně pro děcka, která šla brzy spát. No a v jedenáct jsme viděly půlnoční - na druhém konci té naší obrovské zátoky už je totiž jiný stát - Nový Jižní Wales, kde mají letní čas, a tudíž tam jsou o hodinu napřed. Takže se tam rok 2012 slavil vlastně o hodinu dřív. Je to sranda. Kdo chtěl, mohl si tu hodinku jezdit z letoška do loňska a nazpátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat