neděle 12. února 2012

43 to go "Zataženo, roztaženo"

... tu byl ve znamení práce. Ostatně jako vždycky. Pracujeme jak o život, zbývají nám poslední dva pracovní týdny, tak musíme vydělat nějaký $$$. Pak už bude útrum a měsíc budeme jen utrácet. A pak doma bydlet u rodičů, haha. Každopádně z té úplně první věty vyplývá, že dneska si moc povídat nebudeme. Ale přidám pár obrázků, stejně to nikdo určitě nečte a všichni se akorát kochají fotkama. Že jo?

Tak třeba teď nám tu probíhá mistrovství Austrálie v sochaření z písku. Letos je to na téma "Piráti v Ráji". Ten Ráj, to je ten náš surfařskej, do kterýho nám navezli dalších 40 tun písku (jakoby ho na pláži bylo málo, že...) a už se tvoří. Tady je jedna socha v rozkvětu:


Jen tedy dneska trochu pršelo, tak se to muselo narychlo zakrývat a nevím, jestli to všichni stihli... To zamrzí, když se tu s něčím celý dny patláte a pak přijde z ničeho nic mrak:


A to doopravdy bylo z ničeho nic. Vpravo zataženo a vlevo roztaženo a jasno. Ani nevím, jestli to doleva dorazilo nebo jestli se to zastavilo u nás. Teď už je tma, tak toho moc nevidím :) Jinak od rána bylo parádně, to vždycky poznáte podle počtu surfařů na místní oceánský magistrále. Dneska jsem si dala tu práci a všechny vám je označila:


A to je na cca 100 metrech pláže. Celkem jí tu máme 60 km, tak si to asi dokážete představit. Když jdu ráno do práce, mám co dělat, abych se těmi davy prorvala. Ale pohled je to parádní, hned bych tam za nima skočila...

Toť pro dnešek všechno. Vlastně ne! Ještě jsem nahrála pár nových fotek z našeho výletu na Stradbroke Island, tak se na ně určitě podívejte.

A to už je doopravdy všechno. Fakt :)

Žádné komentáře:

Okomentovat