středa 29. února 2012

25 to go "Na cestách"

Nestíhám, nestačím, občas ani nesvačím :)

I když to zase ne, svačinky stíhám. Ale se psaním je to horší. Co k nám dorazila návštěva, tak není moc času nazbyt. Pořád někde lítáme, a to doslova. Třeba teď jsme v Sydney a v pátek zase letíme fuč.

Přemýšlím, o co se s vámi podělit... Počasí nám zatím vychází tak půl na půl. Pár dnů sluníčko, pár dnů deštík. Hned první den si holky užily teplého počasí na Byron Bay, pak se Gold Coast mračilo. Naštěstí v sobotu to na chvíli přestalo a my se stihli podívat na zvířátka do rezervace v Currumbinu:


Foto s koalou je tu víc než povinnost :)

V Sydney nás první tři dny taky přivítalo sluníčko, tak jsme toho zneužily a prošly si pobřeží na Bondi a Manly. Útesy tu jsou totiž parádní a fotky z nich dvojnásob:


Tady nás máte v plné sestavě. Vlastně skoro plné, Lucka v tu dobu byla kempovat s bratránkem... Fotek jsou mraky, času pořád málo, ale pokusím se něco nahrát zítra večír. Vydržíte, ne? :)

Musím ale přiznat, že favoritem jsou zatím nákupy, jsme prostě jen ženský... Třeba dneska jsme s Luckou pořídily troje boty za 10 dolarů nebo s maminou 8 párů náušnic za dvacku. No, nekupte to :) Jen tedy nevím, jak to všechno povezeme domů. Přeci jen ty kufry nejsou nafukovací. Obzvlášť můj a Lucky - do těch našich prcků desetikilových dáme akorát tak spoďáry a pár triček... Ale to nějak zvládneme, že jo!

Žádné komentáře:

Okomentovat