pondělí 13. února 2012

42 to go "Výlety, výlety"

Aneb Byron Bay podruhé (pro mě). A potřetí (pro Lucku). Pokolikáté tam byli manželé Voldánovic, to netuším. Každopádně jsme tam dneska byli všichni pospolu a strávili tam pohodové pondělí. A ani nám moc nevadilo, že sem tam pršelo. Třeba my, holky, jsme to vyřešily celkem kulišácky:


Dorazili jsme tam ráno kolem půl desáté/půl jedenácté (nejsem zmatené, jen tam o hodinu navíc, tak si vyberte, co se vám víc líbí), dali si kávičku a vyrazili k pláži. Tomáš hned popadnul surfa a my holky začaly "vařit". Janča přivezla všechno na sushi, takže tvořila parádní kousky. Lucka pomáhala a já fotila a sem tam něco zobla:


Taky jsme hodně plánovali, protože nás čeká společný výlet na Nový Zéland. Takže jsme počítali kilometry a hodiny na přejezdy a vybírali to nejzajímavější, protože všechno bohužel nestihneme. A světe div se, pořád to nemáme vymyšlené :) Ale plány na jižní ostrov už jsou skoro hotové. I když stejně se budeme na místě rozhodovat podle počasí, takže to na minutu naplánovat moc nejde. Ale zhruba tušíme, co bychom chtěli vidět a jak dlouho nám bude trvat se dostat z bodu A do bodu B a pak do bodu C, a to je zatím to nejdůležitější. Jo a máme k tomu parádní káru, tak se na ní podívejte na těchto stránkách.

Po všech těch plánech jsme si pak ještě zajeli na maják:


A kochaly se výhledem a delfínama, kteří si tam pod útesy hráli ve vlnách. Ty (rozuměj delfíny) jsme nevyfotili, tolik zoomovat neumíme, ale tím výhledem se můžete pokochat i vy:


Žádné komentáře:

Okomentovat