úterý 27. září 2011

Den 11 "Kolaudace"

Dneska stručně.

První noc v pohodě. Jen maminka zapomněla, jaký je časový posun, takže budíček už o půlnoci :) Ne že bych neměla radost, že mi volá, ale druhý budíček (v 6:30) už byl o něco lepší:


Snídaně. Dorazily zase papouchové. Zrovna když jsme přešly na dietní stravu. Musli s jogurtem jim moc nejede. Nám chutná. Takže bude zase.

Procházka na školní autobus, nad námi azuro, před námi první hodiny ve školních lavicích. Spokojenost. Většina lidí je fajn, ten zbytek v hodinách spí. Učivo náročné, slovíček spousty hlavně pro Lucku, takže cestou do školy a ze školy procvičujeme.

Po škole další nákupy do domácnosti. Hrabeme se v koši s kuchyňskými potřebami, nic nenacházíme, Lucka přesto odchází s čímsi v ruce. Po minutě si uvědomí, že to ukradla, tak to rychle vrací :) Pokračujeme a necháváme si tisknout fotky na naši nástěnku. 15 centů za jednu je férová cena, budeme vás tu mít všechny vylepené.

Čekáme na školní bus. Odváží nás na druhý kampus a že dál nejede. Ukazujeme papír, kde máme napsáno, že nás má odvézt domů. Řidič Ken souhlasí, vyjíždí, couvá a bourá. Naštěstí se nic nestalo, tak jen chvíli čekáme a konečně jedeme. Doma na nás čeká teta Jidřiška s povlečením a sojovým mlékem pro Lucku, co jsme si zapomněli u nich doma. Povlékáme postele a vyrážíme pro škrabku a struhadlo. Vracíme se bez struhadla, za to máme jedny nové plavky (Billabong), jedno tričko na běhání (Roxy), jednu kabelku (Roxy) a jedny kraťasy (Rip Curl). A tu škrabku.

Surfers Paradise... Měli slevy.

Sháníme všude kolem sushi, ale japonští kuchaří vaří pouze do šesti a to jsme zrovna byly někde ve zkušebních kabinkách. Kupujeme aspoň feta sýr a doma děláme salát. Otevíráme víno, špunt se zasekává, pomůže až šroubovák. Musíme koupit vývrtku. Hlavně ne žádné další plavky, jen vývrtku... Víno výborné, salát jakbysmet a trochu sushi jsme dostaly od tety. Večeře na balkoně:



Spokojenost.

Žádné komentáře:

Okomentovat