pátek 23. září 2011

Den 7 "Sea World"

Prvni tyden mame za sebou. Utika to ani nevime jak... Co den, to neskutecne zazitky. A ani dnesek nebyl vyjimkou. Pocasi nezklamalo, od rana strasilo na obloze azuro a teploty kolem petadvaceti.

Idealni misto pro navstevu Sea World, kde jsme my, vesnicanky, opet byly ze vseho paf. Delfiny, zraloci, rejnoci, tucnaci, morsky okurky, lachtani - sla nam z toho hlava kolem.

Na zacatek trochu praktickych informaci: Sea World je jednim ze tri hlavnich zabavnich parku v nasem okoli. Jeste tu mame Movie World a Wet'n'Wild - a ne, to nejsou zadne prasecinky, i kdyz nazev "Mokre a divoke" asi nebyla ta nejlepsi volba :) Takze hezky po cesku - mame tu jeden zabavni park, jeden morsky svet a jedno bezva koupalko s toboganama. Vstupne nic moc, jednorazove clovek zaplati 80 dolaru (cca 1500 kacek), ale nastesti tu skoro vsude maji permice, takze pulrocni vstupne do vsech tri parku stoji 120 dolaru. A to uz se vyplati. Jen si tedy musite vzit vlastni jidlo, piti a fotaky. Jinak se nedoplatite (jidlo 15 dolaru, piti dalsich 5 a fotky 20 dolaru za kus!!).

Kazdopadne zazitky jsou k nezaplaceni. U show s delfiny jsme s Lucou malem brecely dojetim. Dokonce se nam libila natolik, ze jsme na ni byly dvakrat :) A ja ted setrim na to, abych s nima mohla stravit 5 hodin v bazenu a trenovat je (sranda za 500 dolaru). Asi si to dam letos pod stromecek. Lucka se pry jen bude divat, ale myslim, ze to nevydrzi a pujde do toho taky :) Takze kdyby nekdo nevedel, co nam dat k Vanocum, ozvete se. Posleme cislo naseho klokaniho uctu.

Pak jsme taky videli lachtany - detektivy. Nejvtipnejsi show. Az sem za nami prijedete, vezmeme vas s sebou.



Zraloci byli strasidelny, rejnoku jsme se taky trochu baly, na morsky okurky radeji nesahaly a hvezdy nechaly odpocivat. Jo a uz vime, kde budeme stavet snehulaky - u tucnaku!


Jo a mame internet! Svuj vlastni, rychly, co nam zere spoustu dat a nam to nevadi. Zatim tedy :) Ale i tak slavime a piseme jak divy. Stay tuned!

Žádné komentáře:

Okomentovat