pátek 30. září 2011

Den 14 "Pláž"

Dneska bylo krásně. Tedy až na to probuzení. Před šestou k nám zavítali naši opeření kamarádi:


Všichni si myslí, jaká to není nádhera... přátelé, není. Možná se na to hezky kouká, ale zvukový doprovod je naprosto šílený. A před šestou ráno to doopravdy nechcete slyšet. Takovou malou ukázku najdete tady.

Takže jsme dneska na nohou už pěkných pár hodin. I když... ono to ve skutečnosti tak horké nebude :) Po škole jsme ještě měly dost energie, tak jsme šly domů pěšky po pláži. Máme to tři kilometry a v tomhle počasí je to paráda. Navíc nás poháněla myšlenka, jak se doma převlíkeme do plavek a přidáme se k ostatním plážovým povalečům:


Bylo to vlastně úplně poprvé, kdy jsme vyrazily na pláž. No, nebudeme si nic nalhávat. Vydržely jsme asi tak 40 minut :) Vítr foukal jak blázen, voda ledová, tak jsme udělaly rychle dvě dovolenkové fotky, přestaly dělat hrdinky a šly zase pěkně domů.



Zachutnalo nám tu sushi, a tak bylo k večeři i dnes. Už máme své oblíbené místo, kde mají rolky za 2,60. Je to zhruba 45 kaček a člověk z toho udělá šest kousků sushi. Super, že. Tak se tím cpeme horem dolem. V každém obchoďáku najdete takové tři čtyři kiosky, kde rolky dělají. Lidé to tu mají jako rohlík ke svačině. Sushi jí ve škole, v autobuse, na zastávce, na pláži.

Jinak běhat jsme dneska nebyly. Plány byly veliké, bazén, sauna, jen kdybychom v pět hodin neusnuly jak šípkové růženky :) Zítra to napravíme. Dopoledne si poběžíme na farmářské trhy nakoupit nějaké ovoce a zeleninu. Odpoledne nějaké to studium a večer třeba party? No uvidíme...

Žádné komentáře:

Okomentovat