čtvrtek 29. září 2011

Den 13 "Sportem ku zdraví"

Tak to vypada, ze jsme holky sikovny a vcerejskem jsme uzavrely prvni dulezitou klokani kapitolu. Doletely jsme, do skoly chodime a bydlime. A konecne jsme tedy mohly na chvili vypnout, nic nezarizovat a konecne zacit sportovat!

Na behani po plazi jsme nateseny snad uz od te doby, kdy Lucka poslala adresu teticky a my zjistily, ze misto v Melbourne budeme na Gold Coast. Ve meste, o kterem jsme nikdy neslysely, ale ke kteremu ma Google moc hezke obrazky :) Voda je tu vsude - ocean, zatoky, reky, bazeny, virivky...


Ale porad nejak nebyl cas nebo sily nazout bezecke boty a vyrazit. Az dneska a byla to parada. Kolem pate odpoledne jsou uz plaze prazdne, tak jsme nabraly smer jih (po vetru) a rozebehly se. Lucka ma natrenovano, letela s vetrem o zavod, zatimco ja jen doufala, ze preziju. A tak jsme bezely a bezely, chvili sly, pak zase bezely (hodne rychle), az se zacalo stmivat a my se vydaly domu. Proti vetru zadna hitparada, co si budeme povidat. Ale daly jsme to. Sest kilometru pro zacatek staci.

Poprve jsme pak vyzkousely nas mistni bazen, ktery velikostne zaostava, nicmene teplotne mile prekvapuje, je totiz vyhrivany :)


Objevily jsme tu taky saunu a male fitko - staci z naseho patra sjet o dvacet tri niz a mame to vsechno jako na dlani. Jen zpatky clovek trochu cestou nakape, ale ocividne je to bezna praxe a nikoho to netrapi.

Ted jeste najit tu praci. Ukol nejtezsi a nejodkladanejsi. Pristi tyden se na to ale vrhneme, tak drzte palce. Dekujeme!

1 komentář: