úterý 6. března 2012

19 to go "Opilci"

Kurňa, tady je krásně. To je prostě až nehorázný a nespravedlivý, že v jednom městě může být tolik parády... Anebo už jsme tou Austrálií tak opilý, že podlehneme velmi snadno všemu :) Anebo je to tou Becherovkou:


Ale odolávejte místu jako je Melbourne. Městu, ve kterém žijou 4 miliony lidí a není tu jediný panelák. Když se na to všechno podíváte z pořádné vejšky (jako my dneska z 88. patra), tak vidíte samou zeleň, řeku, jezera, zátoky... Jen centrum je takové zubaté, za to má pořádně velkou duši. A spoustu jídla :) To je něco pro nás. Dneska jsme objevily další gurmánská zákoutí. Nejdřív to byly parádní farmářské hranolky s česnekovou tatarkou, pak koblížky, pak ovocná pivečka... Radši nemluvit.

A to není konec. Pořád je tu ten bláznivej jídelní festival, do toho v pátek začíná další - taková Letní Letná po australsku, v neděli nás čeká další hudební... Nebudeme vědět, kam dřív skočit. Jestli za langošem nebo na létající blázny - na ty z loňského ročníku se jen tak mimochodem můžete podívat tady :) Sranda, co?

1 komentář:

  1. Holky vy jste vážně úžasný ženský, hrozně budu čerpat z Vašich zápisek a pak snad si snad napíšu i konkrétní data, kde jsou ty dobroty, protože já jsem stejnej vysavač jídla, jako Vy :)) Užívejte, dokud jde. Pačko!

    OdpovědětVymazat