pondělí 19. března 2012

6 to go "Těžký život cestovatele"

Dneska uděláme malou odbočku od našich výletů a popíšeme vám, jak se žije na cestách. O našem vozítku už jste něco slyšeli, poslední dobou v něm přibyla i party místnost - to by jeden nevěřil, co všechno se dá na těch pár metrech čtverečních vyvádět:


Ale jinak jsme holky hodný a hlavně taky čistotný. Koupeme se skoro každý druhý den, jednou týdně i v teplé vodě. I nožky jsme si oholily:


Vaříme si samé dobroty. Snídaně bývá vydatná, dva až tři krajíce chleba s marmeládou (malinovka je tu nejlepší!). K obědu dáváme něco lehčího - ideálně chleba s vysočinou a k tomu nějakou tu zeleninku:


Večeře bývají nudlovaté. Buď po italsku špagety nebo po čínsku polívky. Jednou jsme uvařili i v konvici na vodu pár vajíček a taky to nebylo špatný. Sem tam zastavíme na kávičku s dortíkem... zrovna teď jsme jich pár spořádaly. Jenže to bylo tak dobrý, že jsme to ani nestihly vyfotit. Holky nenažraný :)

Ale vlastenky jsme pořádné. Vlajku taháme stále s sebou, jen se jí moc nechtělo z kufru, takže světlo novozélandského světa spatřila až na železné hoře nad jezerem Wanaka. Premiéra to ale byla pořádná. Vichr vál ze všech stran, tak jsme pózovaly o sto šest:


Lucce to šlo, já s tím přírodním živlem trochu bojovala:


Je to ale všechno sranda a docela si to užíváme. Jen jsme teď na severním ostrově chytli období dešťů, do toho se nám trochu porouchalo nové auto... Holt nemůže být každý den posvícení.

Žádné komentáře:

Okomentovat