neděle 23. října 2011

Den 35, 36, 37 "Party"

Pátek, sobota, neděle. Ty jo, to to letí! Obzvlášť, když si klokanky užívaly první party víkend:


V pátek nám tu začaly závody, takže blázinec. Lucce nejel autobus do školy, všude plno lidí, tak jsme se odpoledne raději vydaly opačným směrem. Chtěly jsme omrknout světový šampionát ve fitness aerobicu a hip hopu. Bohužel na programu bylo semifinále, které trvalo jen hodinu a půl a vstup byl za 23 dolarů. Tak jsme si raději koupily boty za 20 a jely zase domů :) Ženský...

V plánu totiž byla první návštěva místních klubů. A to je tedy něco. Zaprvé - do klubů se musíte vyfintit minimálně jako když jdete na ples - holky. Zadruhé - musíte mít minimálně deseticentimetrové podpatky - holky. Zatřetí - se musíte zřídit během první hodiny - kluci i holky.  No byl to mazec.

Nevěděly jsme, jak to tu chodí, tak jsme si pořídily takový speciální "pas" na jeden večer, kdy máte zajištěn vstup do 6 klubů, v každém jeden drink zdarma a během přesunů do vás cpou pizzu z krabic. Školní výlet v pátý třídě... co si budeme povídat. Začíná se už v pět odpoledne a po hodině se přesouváte spolu s partou několika set čím dál víc ožralých australanů. Ti se postupně válí všude, po všem a po všech. My měly naštěstí kliku na fajn lidi. Chytli se nás mladý fotbalisti z Melbourne, který to taky moc nebavilo a tak jsme společně vzali nohy na ramena a povídaly si pak raději venku.

No, zkušenost to byla zajímavá, nicméně nedoporučujeme. Ale ty mladý fotbalisty jo :) S nima byla sranda a my měly užitečné lekce angličtiny zdarma.

Ale to sobotní vstávání bylo trochu bolestivý :) Nicméně jsme to překonaly a vydaly se hrát beach volejbal. Natáhli nám sítě na pláži přímo pod barákem, tak jsme nemusely cupitat tři kilometry na kurty na Broadbeach. A dobře jsme udělaly, páč jsme tu u nás dostaly dvouhodinovou lekci od bývalého reprezentanta. Kdo by to nebral, že? Nějak se nikomu nechtělo hrát, tak se tenhle pán věnoval jen a jen nám. Super, jen nás trochu vyřídil, tak jsme odpoledne dospávaly a regenerovaly.

Večer tu pak byl ohňostroj (druhý během jednoho týdne):


A taky starý luxusní káry:


K tomu hrály na promenádě rock&rollové kapely a byla to taková jarní večerní pohoda. My si daly drink v Hard Rock Café a další pak doma na balkoně, páč je to prostě levnější a máme tu lepší výhled :)

Ráno jsme si trochu přispaly a pak šupajdily na pláž prohřát kosti. Jen nám tu někdo ten oceán upíjí. No fakt, je v něm čím dál tím míň vody:


Jen pro srovnání - normálně je voda až k tomu kusu klacku (nebo co to je) v té dolní třetině fotky. Příliv, odliv, čert aby se v tom vyznal. Ale leží se tam dobře :)

A to je teď od nás na nějakou dobu vše. Brzy ráno odjíždíme z města a nějakou dobu budeme pryč. Kde, to se nechte překvapit. Tak hezký týden všem!!

4 komentáře:

  1. hezky pěkně si to tam užíváte dámy ;o) a máte obě už krásnou zdravou barvičku....tiše závidím a zdravím se zlobivým kocourem :* posílá mňauknutí a zapředení...

    OdpovědětVymazat
  2. No, dneska jsme i malinko spálený, to nám nezáviď :) Kocourka zdravíme, chybíte nám!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak buďte na sebe všichni tři opatrný,užijte si týdenního výletu a o všem nás brzo informujte,mějte se hezky a díky za úžasný fotečky,posíláme pusy oběma a papapa klokanky z Děčína

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím holky :)

    byť nemám štěstí se s Vámi znát osobně, musím říct, že po přečtení Vašich prvních zážitků málem padám z postele :D :D

    Pro Krista, Vás tam potkat, tak věřím, že nepříjdu o nic, co mi zvedne náladu:)) Nejen, že děláte vše, co bych i já ráda zrealizovala, ale hlavně a to smrtelně vážně, na psí packu Vám říkám (chápu, čtu jen zatím ten první měsíc), není možnost se s Váma nějak vidět..Sama letím v červenci do Sydney ..no nic zkouším a nadhazuji :D Krásný cokoliv, co máte a jste vážně kabrňačky :)

    Zdraví ještě češka z Česka - ReBarborka :))

    OdpovědětVymazat