pondělí 17. října 2011

Den 31 "Kulturaaa"

Apokalypsa pokračuje:


To vlevo je ráno, které tu máme rády. Vpravo je dnešní apokalypsa. Od rána prší (nemám deštník, samozřejmě), meluzína je naše největší kámoška a ještě, že máme ty svetry od Jindřišky.

A saunu. A vytápěnej bazén. Dneska do něj obzvlášť přiložili. Voda v něm mohla mít takových 35 stupňů. Blaho největší, rochnily jsme se tam dýl, než je asi v týhle teplotě zdrávo. Pak jsme si udělaly parádní večeři a teď dáváme filmové lekce angličtiny. Lucka doplňuje vzdělání oskarovým snímkem Juno a já začala novou sezónu Grey's Anatomy. Takový poklidný pondělní podvečer.

Ráno bylo horší. Začínáme tu totiž mít slušné zácpy - dopravní. O víkendu se tu jedou ty veleslavné automobilové závody, takže půlka silnic ve městě už je kvůli nim uzavřena. Navíc prší, takže všichni cyklisté přesedají do aut. Sečteno podtrženo - víc aut, míň silnic. To nemůže dělat dobrotu. Už aby to bylo za námi.

Co už za sebou máme, respektive co jsme prošvihly, byla místní proslulá Pool Party v kasinech Jupiters, kde včera řádil Flo Rida. Pro starší ročníky - takovej černoch, co zpívá :) Tak příště. Konkrétně 2. ledna na Summafieldayze, kdy za námi dorazí Snoop Dogg. A Moby. A Pendulum. A Scissor Sisters.

A JUSTICE! Z těch mám ale velkou radost. Tak velkou, že si snad jdu hned koupit lístek. No, 140 dolarů, ufff...

Ale čert to vem, letní festival začátkem ledna - to si necháme líbit!

Žádné komentáře:

Okomentovat