pátek 14. října 2011

Den 27, 28 "Jobless"

Další týden za námi. A dneska v noci to bude měsíc, co tu jsme! To chce oslavit, takže už tu popíjíme vínko a v lednici se nám chladí sushi. To by nám šlo, co :)

Kromě toho, že jsme profesionální konzumentky této japonské pochutiny, jsme také profesionální hledačky práce. Jdeme do nákupního centra, kde nás ve výlohách zajímá jediné - jestli tam mají vyvěšený papír, že mají volné místo. Což je fajn, takhle nic neutratíme. Zatím :) S prací je to ale pořád bída. Já dneska ráno obeslala kdejakou restauraci v okolí a Lucka odpoledne roznášela životopisy kde se dalo.

Jinak já teď musela "oželet" dva večery ve své práci, páč nemůžu moc chodit, ale zítra už to zkusím. Pak se mi ozvali z místního Sea World Resortu, jdu tam v pondělí na pohovor. A taky hodím formulář do Hard Rock Café, které máme hned za rohem. To by byla pecka práce! Takže palce prosíme držet ještě chvíli. Děkujeme!


Poslední dva dny tu byly takové poklidné. Lucka byla včera na výletě v Byron Bay, ano - nejvýchodnějším místě Austrálie. To už jistě víte :) Šlo o školní výlet pro angličtináře, jen jim tedy moc nevyšlo počasí, ale i tak to prý bylo fajn. Viděli velryby a delfíny, ty vám můžeme i ukázat:


Seznámila se tam i s ostatními českými studenty a stala se miláčkem studentů asijských. Ti ji prý dokonce i krmili, jakou o ni měli starost :) Jsou moc fajn, hrozně milí a Lucka už mezi nimi má dost kamarádů. Tady je s Jane, která se ve skutečnosti jmenuje úplně jinak, ale nikdo to tu neumí vyslovit, natož si zapamatovat, a tak je to prostě Jane:


PS: konečně taky někdo menší, než je Lucka :))

A to je asi tak všechno. Pilně studujeme, práci hledáme, před sluníčkem se chráníme a těšíme se na víkend. Pokud vyjde počasí, chceme zítra ráno vyrazit zase na beach volejbal. Davidovi Gregorovi vzkazuju, že si dám na noc "ibáček" a nebudu to přehánět, aby se prstíky uzdravily :) Pak taky chceme vyrazit do kina a do dalšího obchodního centra rozdávat tolik oblíbené životopisy. A ideálně sníst zase nějaké to sushi a vypít alespoň jednu lahvinku vínka. Zdravotní, samozřejmě. I vám přejeme fajn víkend a ať vás ta zima ještě chvíli nechá na pokoji!

Žádné komentáře:

Okomentovat