neděle 16. října 2011

Den 29, 30 "Burleigh Heads"

No, to byl ale víkend... Tady posíláme malou ukázku toho, jak bylo včera a jak dneska:


To abyste doopravdy věděli, že to není jen samé azuro a pětadvacet. Včera se tu přehnala taková bouřka, že jsme myslely, že bude konec světa. Odpoledne jsme tedy strávily v jednom nákupním centru, kde jsme doplňovaly nějakou tu výbavu a šly pak do kina. Tentokrát na film, který raději nebudeme moc doporučovat :)

Mě večer čekala práce, kde mě nejdřív nechali hodinu čekat, protože nebylo moc lidí a po další hodině mi přišlápli moje nalomené prstíky, takže jsem zase šla domů. To bude ale velkolepá výplata.

Každopádně dneska už se tam nahoře umoudřili a poslali nám počasí jako stvořené pro nedělní nicnedělání a výletování. Ráno jsme tedy vyrazily na pláž, ale jen decentně - pálilo to jako čert. Takže po jedenácté šupajdo domů, oběd (Lucka udělala neskutečně výbornej rajčatovej salát), dvacet a hurá objevovat okolí. Tentokrát jsme vybraly Burleigh Heads, což je městečko asi 10 km jižně od nás s malým národním parkem. Opravdu malým - je to jeden kopec se dvěma stezkama :) Ale okolí je parádní:


Stačí z Burleigh Heads obejít kopec a dostanete se do krásné zátoky, kde se dá koupat po obou stranách, bez obřích vln a šílených davů. Až si pořídíme kola, bude to pravděpodobně jedno z našich oblíbených míst pro relax. Nějak se nám nechtělo jít zpátky, a tak jsme se vydaly po pláži dál do Palm Beach a po dlouhé době nafotily pár fotek, které snad zítra dáme na web, abyste se také mohli kochat. Budou to kýče, to je jasný :) Něco v tomhle duchu:


Věřte nám, že to nemáme každý den. Ale když to přijde, tak to doopravdy stojí za to. Pláže tu jsou většinou vylidněné, oceán čistý a relativně teplý, všichni se usmívají... Dneska to doopravdy byla ta pravá nedělní pohoda.

Zítra už zase do školy, do práce, na pohovory, dělat úkoly a učit se. A doufat, že nás zase bude čekat parádní pohodový víkend! Vaše klokanky ;)


1 komentář: