čtvrtek 20. října 2011

Den 34 "Q Deck - vzhůru do nebes"

Jak mně se dneska motá hlava, tomu byste nevěřili. Lucku jsem vyslala běhat s brazilským spolužákem (já mám za sebou už dvě hodiny v posilovně), ale taky jí není úplně nejlíp, tak snad to nepřeženou. Nevím, jestli je tu dneska nějaký špatný tlak nebo jestli jsme špatný my, každopádně doufáme, že zítra už bude dobře.

Po dlouhé době jsme se zase dnes viděly s Jindřiškou, která je na nás vždycky tak hrozně hodná a ani dnešní výlet nebyl výjimkou. Sice nás vzala jenom "za roh", ale kam! Do nejvyšší residenční budovy na světě! Jojo, takový my tu máme sousedy :)


Je to paráda, hrozně moc jsme se tam chtěly podívat, tak se nám přání splnilo a my děkujeme! Ale byla to vejška, fuj tajbl. Rozhodně to není nic pro slabé povahy:


Holt 77 pater a bůhví kolik metrů. Moment, jdu to vygooglovat, ať tu máte přesné informace :) Takže: budova je vysoká 322m a vyhlídka, na které jsme byly, je ve výšce 230m. Výtah do 77. patra vyjede za 42,7 sekund. A má na stropě kameru, takže to všechno vidíte:


Dobrý sci-fi, co :) My si nahoře daly parádní oběd, koktejly (nealko, vždyť bylo poledne...) a dezertíky. Prostě takový fajn dámský odpoledne. Jen je tedy dnes zataženo (opět, překvapivě), takže jsme moc nefotily výhledy, protože za moc nestály. Ale jeden vám posílám, i s Lůcou, ať vidíte, že jsme tam fakt byly:


Jo a moc díky za první komentáře! Moc nás potěšily, tak díky Siby a námořníci z Tyršovky ;)

2 komentáře:

  1. No teda motáte tu hlavu i nám, klokanky, naše.Ale krááááásné fotečky pořizujete všem,tak děkujeme.

    OdpovědětVymazat
  2. fuuuuj, to je vejška --- skoro jako z Pastýřáku :-)))

    OdpovědětVymazat