středa 12. října 2011

Den 26 "Beach volleyball"

Tak přátelé, jestli jsme si včera stěžovaly na špatné spaní, tak dnešní noc to všechno předčila. Máme tu totiž takového souseda, s kterým sdílíme společnou chodbu. A jelikož dveře ani k nám ani k němu nejsou zvukotěsné, tak s ním sdílíme mnohem víc. Samozřejmě ne dobrovolně.

To si takhle dneska v půl druhý ráno přivedl přítelkyni, se kterou byl už na chodbě v družném hovoru. Doma si potom udělali soukromou párty, kde decibely šly dost nahoru. Co si budeme povídat, trochu nás to štvalo. A to jsme ještě nevěděly, že později přijou i decibely lásky... Takže jsme si v půl třetí zapnuly počítače a vesele si povídali s našimi kamarády ze severní polokoule. Techno párty od vedle se postupně změnila v ploužákovou dízu a my větřily poklidný závěr. Vypnuly jsme počítače, zabraly pozice pod peřinou a jaly se usnout. Ha, ani náhodou! Dorazily decibely lásky, ale jaký! Vzhledem k tomu, že náš blog je mládeži přístupný, nebudu to tady rozvádět. Ale ufff, bylo to tedy něco...

Z ranního běhání tedy opět nic nebylo.

Vynahradily jsme si to procházkou ze školy domů - 4km po pláži bohatě stačily na to, abychom doma v půl pátý vytuhly. Ale procházka to byla parádní, potkaly jsme i první hvězdu, bohužel už tedy neživou, ale tak ji tu aspoň máme na památku:


Naštěstí jsme nevytuhly úplně a v šest jsme vyrazily tady pod barák na pláž, kde máme dva osvětlené kurty na beach volejbal a kde se každou středu hraje jen tak pro srandu klokanům. Tedy sranda je to za deset dolarů, ale člověk má sítě, míče a spoluhráče. Jo a dnes se hrálo za úplňku (ten vlevo nahoře):


Hraje se tu ve čtyřech, tak jsme se  k někomu přidaly a hurá na to. Mně tedy bohužel hned v prvním setu přišlápl jeden spoluhráč nohu a nevypadá to teď vůbec pěkně. Hlavně se mi to vůbec nehodí, páč zítra mám celej den volejbal ve škole, pak musím do práce a v sobotu jsme chtěly jít zase dopoledne hrát. Ach jo. A s běháním asi taky budu mít útrum na pár dní. Tak na ty moje prstíky myslete, ať brzy splasknou :)

Lucka se pilně učí, i když zítra jede na výlet - na Byron Bay, kde už jsme tedy byly, ale se školou to asi bude větší sranda. Jede snad většina studentů angličtiny, tuším, že něco kolem 45 lidí - a vzhledem k počtu brazilských spolužáků bude určitě o zábavu postaráno. Ta se má, co? :) Snad jim tedy vyjde počasí.

Nám večer při tom volejbale trochu pršelo, ale byl to teplý deštík, takže to nevadilo. Rozhodně to bylo lepší, než když jsem si pak šla omejt písek a místo kohoutku na nohy si zmáčkla sprchu. Ehm. Ale co, i přesto jsme se vydaly na malou procházku po promenádě, kde ve středu bývají trhy a tady je něco z nich:


Pro dnešek vše :) Přejeme krásný den kamkoliv a samy sobě dobrou noc. Snad už konečně...

Žádné komentáře:

Okomentovat