pondělí 5. prosince 2011

Den 80 "White Christmas"

Dneska jsme si tu daly pořádnou dávku vánoční atmosféry. Jakože hodně velkou, tak snad už máme vystaráno. Možná ještě koupíme růžovej vánoční stromeček, který tu mají za 8 dolarů, a bude :)

V práci jsem dostala 4 lístky na show "White Christmas", kterou každoročně pořádá Movie World a dnes to byla taková generálka pro zaměstnance. Ani jsme pořádně nevěděli, co od toho čekat. No, ještě že tak. Kdybychom se na něco těšili, tak ten večer bude stát za velký prd. Takhle stál jen za malej prdlajs :) Tímto se ještě jednou omlouvám za nevkusný kulturní zážitek, který jsem svým kamarádům zprostředkovala.

Já vám ani nevím, jak to celé popsat. Asi bych to přirovnala k lednímu revue bez ledu. A bez šťávy a bez vtipu. Lidé úplně bezostyšně z jedné části odcházeli v průběhu představení, nikdo se nesmál, ani děti, kterých tam bylo sakra dost. Řeknu vám to asi takhle - ještě, že jsme to měli zadarmo.

Abychom to celé přežili, dali jsme si párek v rohlíku (trochu větší než obvykle):


Ten tedy zadarmo nebyl... Ale za pět dolarů chutnal docela dobře ;) Potom jsme s davem vyrazili do arény na Looney Tunes Show. To byla ta, kterou značná část publika nevydržela. My byli za slušňáky a dali to až do konce, což bylo asi převážně dané nostalgií a vzpomínkami na naše hodně (hodně) mladá léta:


A závěrem už nás čekala venkovní promenáda všech zvířátek a Santa Clause k tomu. U toho nám aspoň hezky hráli a sem tam spadnul i nějaký ten sníh (rozumějte pěna).


Pak jsme poděkovali a odešli :) A rozhodně nedoporučujeme, i když očividně nejsme cílová skupina takových akcí. Bohužel ani děti se tentokrát moc nebavily a to už asi je něco, nad čím by se pořadatelé mohli malinko zamyslet. No, ale to už není náš byznys, tak se jim do toho nebudeme plést, že jo.

My si ještě cestou domů dali parádní dezertík, který nám Janča s Tomášem doporučili, a hned nám bylo líp. Vanilková zmrzlina s čokoládou je prostě lék na všechno :)

1 komentář:

  1. Jo,ale že vám to kočky slušíííí.A tak to má beeeejt! Mějte se pěkně papa a pozdravy a pusz od nás z DC.:-)

    OdpovědětVymazat