úterý 6. prosince 2011

Den 81 "Zima je tu"

Zima jako zima. To, že nám včera sněžila pěna, byla asi předzvěst. Brrr. Je tu fakt kosa. Dneska 17 stupňů, zataženo a vichr. Jsem tady z toho nějaká zmatená. Týden zpátky bylo 35 stupňů a jasno, teď o polovinu míň. A to má být pořád léto. Něco je špatně :)

Na druhou stranu aspoň něco uděláme. Jako třeba dneska si hrajeme na Ježíška. Ale k tomu nebudeme nic víc prozrazovat. Kdo by nějakýho chtěl, ať nám do komentářů pošle adresu, my to tu zařídíme!

Lůca si dneska dala focení se Sanťouchem, má parádní foto. Někdy naskenujeme a pošleme. Tenhle týden je její poslední ve škole, pak tři týdny prázdnin - se má, potvůrka, co. Tak snad jí příští týden vysvitne sluníčko, aby mohla dát pořádný relax.

No a už jednom dva týdny a za mnou dorazí návštěva z domova! Tedy doufám, pořád nemám žádné zprávy, jestli vízum dorazilo nebo ne. Doufám, že tedy jo a že už brzy dorazí nějaké zprávy. Jinak Janče a Tomášovi dneska v noci dorazí maminky - neviděli je přes rok, tak to bude asi velkolepé shledání. Úplně jim závidíme. Ale tak my vás za chvíli už taky uvidíme. Blíží se nám polovina našeho výletu, pak se to překulí a uteče jako voda ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat