pátek 9. prosince 2011

Den 84 "Nahoru a dolů"

Běžná čekací doba na výtah - minuta až dvě.

Aktuální čekací doba na výtah - DVACET PĚT minut!!!

To byste se z toho vopupínkovali i mezi prstama na nohou. Jezdí nám jen jeden výtah místo tří. Jeden výtah pro 300 bytů. A k tomu vezměte v potaz to, že v Austrálii se jezdí výtahem i do třetího patra. I když je pravda, že dneska leckomu došly nervy a šlo se pěšky i z dvacátého osmého. My to tedy nedaly a počkaly si. I když mít v pořádku ty moje záda, tak si to dolů asi dám po schodech. Nahoru už moc nevím. Zase takovej hrdina asi nejsem, abych šlapala do 27. patra. Ale nepředbíhejme, třeba to není tak vzdálená realita :)

Lucka byla dnes naposledy ve škole. Gradovala, jak my tu s oblibou říkáme :) A teď si dá tři týdny volna, snad tedy pracovního. Do školy se vrací na začátku ledna na osmitýdenní kurz IELTS. Uvidíme, jaké to bude, ale už teď se jí určitě stejská po spolužácích:


Někdo na Facebooku vtipně poznamenal, že z ní bude polyglot. Hlavně korejština prý bude její druhý jazyk :) Tak snad ji přes ty prázdniny nezapomene.

Dneska nám už i trochu vysvitlo sluníčko - ráno tedy bylo parádně, přes den už se zase zatáhlo, ale déšť tentokrát nedorazil. Ale oceán je rozbouřenej až až. Dnes to bylo snad poprvé, kdy jsem v něm nikoho neviděla. Doufám, že se to trochu uklidní, třeba v neděli. To mám volno, klidně bych šla zase na chvíli dělat na pláž velrybu.

To jsme vám i zapomněly kdysi napsat, že jsme je tu pozorovaly. Od března do listopadu je tu totiž "velrybí" sezóna a vy je můžete spatřit i z pláže, přesně jako my. Vidíte, jak v dálce skáčou a nespustíte z nich oči. Můžete se i vydat na speciální projížďku, kdy vás vezmou blíž. Jen si za to zase připlatíte :)


Žádné komentáře:

Okomentovat