úterý 20. prosince 2011

Den 94, 95 "Řídíme!"

Včerejšek nic moc. Škola, doktor, škola... A dalších 70 dolarů za zetejpovaná záda. Vyhřezlá ploténka je potvora, co vykrádá pěněženky. Lucka aspoň vyrazila za Jindřiškou, zadarmo :)

Ale dneska! Dneska jsme si půjčily káru (a ne ledajakou!) a poprvé jsme vyrazily do silničního provozu. Tedy řídila jsem zatím jenom já, Lucka dělala morální podporu a fotodokumentaci:


Jak já se bála... Ale hecly jsme se a vydaly se na malý výlet. Jen takový pidi - na konec jednoho našeho poloostrova, kousek od mojí práce, a nelitovaly jsme. Je to místo, kam jezdí hodně surfařů, rybáři se tam vydávají na cesty za úlovky anebo si tam člověk jede jen tak odpočinout a nabrat energii:


Na nás se tam usmálo štěstí a my zažily něco, z čeho mi ještě teď běhá mráz po zádech. Šly jsme po molu, co je na fotce, a já se dívám do vody, kde najednou něco vyskočilo a zase zmizelo pod hladinou. Tak jsme se zastavily, chvíli zíráme před sebe a najednou před námi vyskočí z vln delfín. A zase. A zase. Plaval si tam po hladině a hrál si a my tam stály s otevřenou pusou a husí kůži. To byl tak neskutečně krásný zážitek, že se bojím, že už se snad ani nemůže opakovat...

Na závěr ještě můžete hádat, co jsme z půjčovny dostaly za auto :) Žábu! Ti, co vědí, vědí :) Jinak tedy Nissana Micru, co měl najeto 68 km. Tak mu dneska v noci trochu protáhneme kola, fešákovi:


Za pár hodin nám tu totiž na letišti přistane ježíšek! Tak si teď půjdeme na chvilku lehnout a před půlnocí vyrazíme do Brisbane ho vyzvednout. Doufáme, že mu celníci nic neseberou, páč veze asi sto kilo cukroví, včetně celé vánočky. A osm paštik a dva rohlíky :)

1 komentář:

  1. Jupíííí,dobrá zpráva - Ježíšek dorazil i s dárkama a my tu z toho máme veeeelkou radost :-)

    OdpovědětVymazat