středa 21. prosince 2011

Den 96 "Ježíšek"

Tak k nám doletěl o něco dříve - v noci z úterka na středu přistál na letišti v Brisbane a vyklubala se z něj naše Anetka! V zimní bundě, džínách a pohorách se objevila mezi dveřmi, co oddělují Austrálii od zbytku světa, a my si ji odvezly k nám domů. S kufříkem plným dárků, cukroví a taky rohlíků. Neodolaly jsme a v půl čtvrtý ráno jsme si ho prostě musely dát:



Radost byla veliká, hlavně tedy když jsme si odpoledne udělaly první Vánoce. V jednu chvíli to vypadalo, že Anetka vezla v kufru jenom věci pro nás. Když to začala vybalovat, nestačily jsme se divit. Ale byla to paráda a my jí za to všechno moc a moc děkujeme:



A děkujeme taky našim ježíškům doma v Čechách, kteří nám to sem všechno poslali. Lucka dostala úplně super MP3 přehrávač - společníka na běhání, i s takovou tou vychytávkou na ruku, aby to člověk nemusel tahat po kapsách, že jo :) Za mnou dorazila celá výbava na Australian Open, tak jsme ty národní barvy hned musely předvést:



Do toho všeho se nám vrátilo relativně hezké počasí, a tak holky vlastně už ráno vyrazily na pláž, kde si Anetka mohla odpočinout po těch šílených hodinách v letadle. Bylo to potřeba, protože ve čtvrtek ráno bylo plánované surfování a po něm výlet za klokánkama. Ta holka to tu má nabitý. Takhle rychle jsme se s Austrálií ani my neseznamovaly :) Na druhou stranu tu s námi bude jen deset dní, tak je potřeba toho stihnout co nejvíc. Přeci jenom si sem člověk na dovolenou jen tak neodskočí.

1 komentář: