neděle 13. listopadu 2011

Den 56, 57, 58 "Gold Coast rulez!"

Tááák, mám přesně 12 minut, abych něco napsala, než začně naše nedělní zábava. Začínáme dokumentem BBC Frozen Planet, který je neskutečně nádherný - jen se podívejte sami na malou ukázku. A potom se koukneme na malé kuchaře. Děcka, kterým je tak deset, dvanáct a vaří úplně pohlreichově :) Musíme se pořádně najíst, jinak je to za trest.

Fuj a je pořád vedro. Asi jsme v přechodu nebo nevím. Potíme se už nonstop, člověk ani ty tekutiny nestíhá doplňovat. Hlavně v práci. Jo, práce! Lucka ji dostala, takže dělá od rána do večera. Má to dobrý, restaurace je hned pod barákem, takže její cesta do práce trvá asi tak minutu a dvacet pět vteřin. Když tedy jedou výtahy, což taky není úplně vždycky...

Ale včera jsme ještě stihly před prací omrknout, jak Gold Coast získalo pořadatelství Commonwealth Games 2018. Byl to mazec, v půl sedmý ráno praskal park v Southportu ve švech. My si hodily budíčka na půl 6 a vyrazily na kolech. Samozřejmě jsme dorazily zpocený až na patách. Ale odměnou nám byla snídaně zdarma a docela zajímavá podívaná. Ještě tedy zpátky k té snídani - žádný jabko nebo musli tyčinka. Ale pořádná snídaně. Musli s jogurtem, jahodové mlíčko, jablíčko, hruštička, tortila a pak tedy párek v toastu pro náročné :)

Pak jsme vyfasovaly vlaječky, tetování a hurá do davu vyčkávat.


A jak to dopadlo? No samozřejmě, že dobře. Ale bylo to napínavý. A my brečely, jsme holky citlivky.


Aaaa, už nám začal kulturní program. Díváme se, jak se lední medvědice zahrabala do sněhu a nějaký čas tam zůstane... To my si o sněhu můžeme nechat zdát. Nějaký ten měsíc ho ještě neuvidíme. Naopak, před chvílí nám v předpovědi počasí s úsměvem na tváři oznámili, že od zítřka celý týden 30°C. Jó, jaro je tady.

Žádné komentáře:

Okomentovat