neděle 20. listopadu 2011

Den 65 "Obrázková neděle"

Dneska to bude bez povídání, už je pozdě, tak vám ten náš dnešní den ukážeme v obrázkách. Po relativně klidné noci (velkou část úspěchu připisuji špuntům do uší) jsme ráno vstaly před sedmou a vyrazily běhat. Jedno foto před akcí:


Po akci už jsme se nefotily, to snad ani nechcete vidět :)

Potom jsme šly omrknout něco, čemu se říká stand-up paddle. To dostanete pod nohy long-board, do ruky hyperdlouhý pádlo a hurá na věc. Tady se zatím dobrovolníci "rozcvičují", správná pozice je ve stoje.


My se nestihly dopředu zaregistrovat, ale příští neděli určitě máme v plánu vyrazit. Stojí to jenom 10 dolarů a je to nakonec celkem sranda. A teoreticky to můžeme pak praktikovat i na Mácháči.

Taky nás dneska čekal velký nákup, který děláme tak jednou za týden. Doma už jsme měly jen špagety s kečupem a pár konzerv s fazolema :) Tož jsme vzaly ten náš obchoďák útokem a tohle jsme ulovily:


Musím se přiznat, že z nás mám docela velkou radost. V tom košíku není jediná špatná věc (až na tu hromadu igeliťáků...). Ne že bychom si na tom tady zakládaly, ale člověk z toho má hned lepší pocit. Hned jsme si k obědu udělaly krabí pomazánku. Mňam.

Po obědě to byl odpočinek, úkoly a pak za odměnu nedělní dezertík:


Poprvé jsme navštívily takový mléčný bar, kde místo normální zmrzliny mají zmrzlé jogurty. Ve zdi jsou kohoutky asi s 8 příchutěma a člověk si natočí kolik chce. Jen to tedy není úplně zadarmo. Takový kelímek vás vyjde na 8 až 12 dolarů. My naštěstí měly kuponek na 1+1 zdarma, tak jsme ho hned zneužily :) A doma máme další tři. Hmmmm, to bude dobrota.

1 komentář:

  1. Mňaaaaam zmrzlej jogurtík,tak to musí bejt veeeelká mňamka,a navíc zdravá ato bych tam byla alespoň 3x denně!

    OdpovědětVymazat