středa 9. listopadu 2011

Den 54 "Bicykl!"

Pozor, přichází doba nového číslování. Clárka se stydí, protože to psala blbě. Hrozný, co. Čeština se tu zapomíná jedna radost...

Tady je dneska mrkvo, jak říká Lucka. A není divu po těch pěti hodinách spánku po včerejší "party". Ráno si pak Lucka dala testy ve škole, což sílu nepřidá. No a já dneska plnou šichtu v práci. Když k tomu přidáte včerejších 20 km na kole a dneska dalších 12 do práce a zpátky, tak už máme slušnou výmluvu na to vynechat trénink beach volejbalu a jít spát v pět odpoledne.

Jak jste si už asi všimli, nastala nám nová sportovní éra - bicyklová. Všichni tu běhají, tak jsem se rozhodly, že my na nějaký čas přesedláme do cyklistického sedla. Díky Tomášovi a Janče jsme přišly k bicyklům jak slepí k houslím. Najednou k nám přijely :) A my neprotestovaly a dočasně si je půjčily. Jsou to takoví staříci, co vržou a skřípou a proti větru se jim moc nechce, ale co je důležitý - když pořádně šlapeme, tak jedeme!


Takže jsme je včera protáhly na Miami Beach a já si to na tom svým štráduju už i do práce a zítra ráno také do školy. Má to jedinou nevýhodu - člověk by s sebou potřeboval pojízdnou sprchu. Zaprvé tu jsou povinné helmy, což je tedy jenom dobře. Ale zadruhé tu paří sluníčko od rána do večera, takže člověku se taky paří kde co... nejenom vlasy pod helmou. Po 15 minutách cesty do práce jsem zralá na to skočit do bazénu. A když jedete proti větru, tak i na hodinovou masáž.

Tož to jsou naše sportovní novinky a teď trochu práce. Lucka jde zítra na zkoušku do jedné fish&chips restaurace, tak na ní myslete, aby to klaplo a mohla už taky vydělávat na ty naše vysněné cesty ;) O víkendu možná zkusí ještě jednu uklízecí práci, kterou jsme sehnaly, tak uvidíme. Možná se blýská na lepší časy!

A taky moc myslíme na naši Mišku Trošičku, která se zítra určitě dozví parádní zprávy a užije si ještě parádnější víkend s holkama z Young Heads na Slovensku! Tady jedna vzpomínková pompézní fotka z Pompejí. Tak Miško, držíme palce!


Žádné komentáře:

Okomentovat