pátek 25. listopadu 2011

Den 70 "Schoolies nanovo"

A je to tady zase. První várka maturantů odcupitala domů a druhou nám sem dneska dovezli. A jestli nám to před týdnem přišlo aspoň trochu jako sranda, tak tentokrát s klidem řeknu, že být místní samosprávou, tak to zakážu.

Ono to všechno možná zní jako parádní tejdenní párty, ale skutečnost je bohužel jiná. Stovky nezletilých dětí se opíjejí na ulicích, v hotelech, na pláži. Všude je nepořádek, lidé se doslova bojí jít večer ven. My nejsme výjimkou. Dneska jsme jely z kina autobusem domů a řeknu vám, že to nebyl příjemný zážitek. Obdivovaly jsme paní řidičku, která tohle musí absolvovat celý večer. Autobus byl plný opět zcela opilých školáků, kteří nejenom že pili přímo v autobuse a házeli flašky všude kolem, ale k tomu ještě dělali neskutečný bordel a křičeli jeden přes druhého. Bez legrace se s nimi bojíte vystoupit. Dostaly jsme varování i od paní řidičky, ať dáváme pozor a nikam moc nechodíme.

Bohužel tohle řádění totiž není to nejhorší, co se tady děje. Už za to zaplatil životem jeden klučina :( A včera tu byly rvačky, po kterých asi tak pár lidí skončilo v nemocnici. Člověk si začíná říkat, v čem má tohle všechno smysl...

Ufff, teď trochu na veselejší notu. Už zase neprší. Já tedy nevím, jestli je to veselejší, já bych brala ještě pár kapek, ale tak aspoň z toho sluníčka máme nějakou tu energii. Hned se mi jede líp z práce :) A když na mě doma čekají meruňky a banány, tak to nemá chybu. Poprvé za dva měsíce!


Tak se nedivte, že z toho mám hned Vánoce :) A Lucka si dneska taky udělala radost. Cestou do kina nasedla na takovýhle parádní bicykl:


Holka růžovka :) Jinak film The Ides of March, česky Den zrady opět můžeme jen vřele doporučit. George Clooney se osvědčuje i jako režisér. Takže filmový fajšmekři, nenechte si to ujít!

1 komentář:

  1. No pěkný banany tam máte.
    Jé a Lucka je pěkná bárbína cyklistka :-)

    OdpovědětVymazat