sobota 19. listopadu 2011

Den 64 "Blázinec"

No ty kráááso!!

Takhle to teď vypadá na pláži pod naším balkonem:


A to ta párty ještě nezačala. Jsme z toho hotovson... Cesta domů rovná se exkurzi do blázince. Jste na největším maturitním večírku na týhle planetě, tak co jinýho byste chtěli. Děti běhají všude a když neběhají, tak leží na chodníku, u nich záchranáři a detox začíná. Jak Lucka trefně poznamenala, stát na jednom místě dýl než pár vteřin se nevyplatí. Nikdy tu nevíte, co na vás spadne. V lepším případě vás někdo poblinká, v horším na vás přistane třeba lednička...

Dostat se k nám domů - to je další story. Před barákem ochranka, který musíte vysvětlit, kdo jste, co tu děláte a ukázat tyhle kouzelný papírky:


Jo, takže jsme s Luckou ségry :) Hotovej blázinec. Určitě přineseme víc úchvatných fotek a zážitků, o ty tu nebude rozhodně nouze.

A poslední věc pro dnešek - všichni si povinně půjčit a podívat se na film Drive. Nestahovat, to není legální :) Tak podařenej film jsme už nějaký ten pátek neviděly. O soundtracku nemluvě, poslechněte si jeden nebo druhý kousek a neříkejte, že si to nezamilujete.

1 komentář:

  1. Nazdar Bombarďačky,

    už jsem tak "trapná", že musím házet comment na každej váš záznam :))

    Musím souhlasit, Drive je naprosto famózní snímek a to nemluvím a hlavním představiteli a soundtrack, respekt .. sama si ho kolikrát házím před spaním..prostě jeden z nejlepších za poslední dobu :P

    OdpovědětVymazat