čtvrtek 24. listopadu 2011

Den 68, 69 “Čekání na déšť”

Měsíc tu nepršelo a my tu na pár kapek čekaly jak na smilování. Včera už to bylo na spadnutí, ale počasí tu kouzlí, takže nakonec bylo docela hezky. Přišlo to až dnes v noci. Hurá! Jak teď je čistej vzduch, to byste nevěřili. Pršelo celý den, ale naštěstí to nebyl žádný slejvák, takže bez deštníku s kšiltovkou v pohodě :) Snad to tak bude i zítra, abych mohla jet do práce na kole.

Jinak zažíváme poklidný týden, po úterním výletu už jsme poctivé studentky a pracantky. Já si dnes ráno zase dala od čtyř “posezení” s Young Heads. Tedy spíš poležení. Ale přednáška to byla parádní, ani na chvíli jsem oka nezamhouřila. No a zítra vyrazíme na naši pravidelnou dávku kultury. Tedy spíš pravidelnou dávku Ryana Goslinga. Chlapa, ze kterého tu nemůžeme spustit oči:


Tohle bude už náš třetí film za poslední měsíc, který tu s ním uvidíme. A první dva jsme vřele doporučili - nejen kvůli jemu :) Tak doufáme, že i ten třetí bude stát za to. Zítra poreferujeme!

2 komentáře:

  1. Ryanek je úžasnej. Vzpomínám na první film, co jsem s ním viděla " Notebook " a hned jsem si ho zamilovala. Tedy nejen Ryana ale i ten film. Takže holky naprosto chápu, že se těšíte.:-)))
    Pa Holub!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ryan je prostě libovka :)) no dál no comment :D

    OdpovědětVymazat